Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Miten hyödyntää henkilöstövuokrausta?

seoai
17.06.2024

Henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas tapa vastata yrityksen työvoimatarpeisiin. Se tarjoaa monia etuja, kuten kustannussäästöjä, joustavuutta ja mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihin. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten yritykset voivat hyödyntää henkilöstövuokrausta parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä on henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokraus tarkoittaa sitä, että yritys vuokraa työntekijöitä henkilöstöpalveluyritykseltä, kuten ATA Henkilöstöpalvelut Oy:ltä. Vuokratyöntekijä työskentelee käyttäjäyrityksessä, mutta on työsuhteessa henkilöstöpalveluyritykseen. Tämä tarkoittaa, että henkilöstöpalveluyritys hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet, kuten palkanmaksun, lomat, lomakorvauksen, eläkemaksut ja sairausajan palkan.

Vuokratyöntekijän palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät käyttäjäyrityksessä käytettävän työehtosopimuksen tai vuokrayrityksen työehtosopimuksen mukaan. Tämä takaa, että vuokratyöntekijän ehdot eivät ole heikompia kuin yrityksen omien työntekijöiden.

Henkilöstövuokrauksen edut

Henkilöstövuokraus tarjoaa monia etuja yrityksille. Ensinnäkin se on joustava ratkaisu, joka mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin työvoimatarpeisiin. Yritykset voivat vuokrata työntekijöitä lyhytaikaisiin projekteihin tai sesonkityöhön ilman pitkäaikaisia sitoumuksia.

Henkilöstövuokraus on myös mainio väylä löytää työntekijöitä pidempiaikaisiin ja pysyviin tarpeisiin. Henkilöstöpalvelualan yritys tekee rekrytointia ydintoimenaan, joten heillä erinomainen käsitys, siitä mistä asiakkaalle voisi löytää heidän tarvitsemansa osaaja. Henkilöstövuokauksen kautta rekrytointiprosessi on monesti nopeampi ja tehokkaampi kuin yrityksen itse tekemänä.

Kuinka valita oikea henkilöstöpalveluyritys?

Oikean henkilöstöpalveluyrityksen valinta on tärkeä osa henkilöstövuokrauksen hyödyntämistä. ATA Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa monia etuja, kuten pitkät työsuhteet, vastuullisuuden ja laajan verkoston. Meidän kautta on mahdollista löytää juuri oikeanlaisia työntekijöitä eri toimialoille ja eri puolille Suomea.

Kun valitset henkilöstöpalveluyritystä, on tärkeää kiinnittää huomiota yrityksen maineeseen, kokemukseen ja asiakaspalautteisiin. ATA Henkilöstöpalvelut Oy:llä on pitkä kokemus alalta ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme. Tämä takaa, että voimme tarjota luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Vertaillessa ota huomioon:

Voit lukea lisää aiheesta blogipostauksestamme liittyen henkilövuokrauksen hinnoitteluun.

Henkilöstövuokrauksen käytännön toteutus

Henkilöstövuokrauksen käytännön toteutus on yksinkertaista ja vaivatonta. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin ja kertoa tarpeistasi. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua määrittelemään, millaisia työntekijöitä tarvitset ja kuinka pitkäksi ajaksi.

Tämän jälkeen me hoidamme rekrytointiprosessin puolestasi. Etsimme sopivat ehdokkaat, haastattelemme heidät ja varmistamme, että he täyttävät kaikki vaatimukset. Tämän jälkeen työtekijä saa itse haastatella työnantajaa myös. Kun sopiva työntekijä on löytynyt ja työntekijä on hyväksynyt tarjouksen, hän aloittaa työnsä käyttäjäyrityksessä mutta on työsuhteessa meihin. Tämä tarkoittaa, että me hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet, kuten palkanmaksun ja lomat.

Yhteenveto

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas tapa vastata yrityksen työvoimatarpeisiin. Se tarjoaa monia etuja, kuten joustavuutta, tehokkuutta ja mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihin. Oikean henkilöstöpalveluyrityksen valinta on tärkeä osa prosessia, ja ATA Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Jos olet kiinnostunut hyödyntämään henkilöstövuokrausta, ota yhteyttä meihin. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeanlaisia työntekijöitä ja varmistavat, että prosessi sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Takaisin