Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Tervetuloa kesäksi tiimiin, Lotta Isotalo!

Henna Rönkä
26.04.2023

Kuopiossa saamme vahvistusta tiimiimme kesän ajaksi, kun Lotta Isotalo aloittaa meillä kesätyöt. ATA ja Lotta ovat toisilleen jo entuudestaan tuttuja, sillä Lotta on työskennellyt noin vuoden ATA:n kautta taksinvälityskeskuksessa asiakaspalvelutehtävissä. Nyt Lotta pääseekin näkemään toisen puolen henkilöstövuokrauksen toimialasta. Lotta työskentelee Kuopiossa Hennan, Jiipeen ja Ollin kanssa, tuuraten myös heidän lomansa.

Kuopiossa kesän työntekijää pohdittaessa Lotan nimi nousi nopeasti esiin, sillä hän vakuutti ATA:laiset työpanoksellaan. Myös kauppatieteen opinnot tukevat hyvin henkilöstöpalvelun toimialaa, joten kesätyömahdollisuus on varmasti avartava puolin ja toisin. Odotamme innolla kesää ja Lotan tuomia uusia ideoita arkeemme! Varsinkin somemarkkinoinnin puolelle on jo ideoinnissa paljon projekteja päivittäisen rekrytointi- ja myyntityön lisäksi.

Millä mielin Lotta on tulevasta kesätyöstä?

Sinulla on ensimmäinen vuosi opintoja kohta takana. Miltä opinnot tuntuneet ja mitä ensimmäinen vuosi pitänyt sisällään?

“Kun hain opiskelemaan, ei minulla ollut vielä vahvaa tunnetta siitä, mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Onnekseni kuitenkin nämä kauppatieteen opinnot ovat tuntuneet minulle juuri oikealta. Kauppatieteet ovat opintoina niin kokonaisvaltaiset ja laajat, minkä vuoksi tänne päädyinkin opiskelemaan. Ensimmäinen vuosi onkin pitänyt sisällään kaikki peruskurssit mm. johtamisesta, markkinoinnista, laskentatoimesta sekä taloustieteestä. Olen ehtinyt lukea lisäksi muun muassa rahoitusta ja espanjaa! Toki mukaan on mahtunut myös perinteistä opiskelija-arkea.”

 

Mitä odotat ATA:lla työskentelystä? Onko jotain, mitä erityisesti haluaisit päästä oppimaan?

“Eniten odotan ATA:lla työskentelystä tutustumista “oman alan hommiin”. Odotan sitä, että opin paljon uusia asioita tämän kesän aikana ja ehkä saan myös jotain ideaa omaa tulevaisuuden työuraani varten. 

Henkilöstöjohtamiseen liittyvät tehtävät ovat kiinnostaneet minua yhä enemmän opiskelujen edetessä, joten onkin erittäin mielenkiintoista päästä jo nyt näkemään tätä alaa konkreettisesti kesätyön muodossa. Innolla odotan erittäin mukavan oloisia työkavereita sekä uusia asiakaskohtaamisia!”

 

Tervetuloa kesäksi tiimiin, Lotta Isotalo!

 

Millaista osaamista ja millaisen tyypin tuot mukanasi meille?

“Minusta ATA saa erittäin tehokkaan ja oma-aloitteisen tiimityöntekijän. Aikaisempi työkokemukseni perustuu lähinnä asiakaspalveluun, mutta opinnoistani olen saanut lisäksi kartoitettua itselleni vaikka minkälaista osaamista muun muassa markkinointiin liittyen. Ihmisenä olen avoin, positiivinen, sosiaalinen ja kiinnostunut kaikesta uudesta. En malta odottaa, mitä kaikkea kesä ATA:lla tuo tullessaan!”

 

Tutustu Lottaan tarkemmin täältä.

Takaisin