Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Teollisia ratkaisuja maasta avaruuteen!

Olli Malkavaara
20.04.2021

Teollisia ratkaisuja maasta avaruuteen!

Järvenpääläinen Jarparo Oy erikoistunut vaativien teollisuuden investointihyödykkeiden valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Ihan mistään pikkutuotteista ei ole kyse, sillä toimitukset ja projektit voivat vaihdella energiateollisuuden suurista laitteista avaruuskaukoputkiin ja prosessiteollisuuden laiteratkaisuihin, jota sisältävät mekaanisen toimilaitteiston lisäksi vahvan automaation.

Jarparolla on vajaa 70 henkinen joukko osaajia ja huippu konekanta, jotka yhdessä mahdollistavat sen, että heidän tuotteitaan viedään ympäri maailmaa ja jopa avaruuteen saakka.

Seuraavana työn alla teleskooppikaukoputken runkoa

Henkilöstö koostuu noin kymmenestä toimihenkilöstä ja kuudestakymmenestä tuotannon osaajasta levyseppähitsareista kokoonpanijoihin ja automaatioasentajiin. Hitsaajan työstä pääset lukemaan täältä

Nyt joukkoa halutaan vahvistaa osaavalla automaatioasentajalla. Voit olla autonasentaja, automaatioasentaja tai sähköasentaja taustainen, tärkeintä on, että innostut työn tuomista haasteista. Jarparolla nimittäin ei tehdä bulkkia vaan mitä moninaisempia vaativan automaation mekaanisia laitteita.

Asiakas voi pyytää suunnittelemaan ja rakentamaan melkeinpä mitä tahansa

Asiakkaalta saattaa tulla tilaus korjata, suunnitella tai rakentaa melkeinpä mitä tahansa vaativaa mekaanista toimilaitetta. Tuotteita toimitetaan niin Valmetille kuin European Space Agencylle, joten kirjo on valtava. Projektit ovat räätälöityjä asiakkaille, joten tuotteiden sarjamäärät eivät välttämättä ole suuria, mutta koot saattavat ovat.

Vaativat laitteet syntyvät pienistä osista.

Asentajat tekevät pääsääntöisesti yksivuorotyötä 07.00-15.00, mutta tarvittaessa voidaan työskennellä myös kahdessa vuorossa. Jarparolla on käytössä työaikaliukuma.

Ammattitaito saa näkyä ja sitä myös arvostetaan!

Ratkaisut ja tuotteet ovat pääsääntöisesti räätälöityjä asiakkaille, jolloin laatuun ja suunnitteluun panostetaan kunnianhimoisesti. Asentajan arjessa tämä tarkoittaa, että myös heidän ajatuksillaan ja huomiollaan on väliä, jotta saadaan tehtyä mahdollisimman laadukas tuote. Jos ratkaisu toimii paperilla, mutta ei käytännössä, niin asentaja pääsee tuomaan oman näkemyksensä suunnittelun tueksi. Oman työn ammattitaito yhdistettynä hyviin tiimityötaitoihin ja haluun ratkaista arjen ongelmia on timanttia tässä työssä.

Tämä lähtee aikanaan Eurooppaan.

Työ voi olla toisinaan vaativaa, mutta myös palkitsevaa Tässä työssä asentajana pääset tekemään monipuolisesti ja testaamaan ammattitaitosi huolella! Työssä pärjäämisessä keskiössä on asenne – halu oppia, ottaa selvää ja kehittyä omassa työssään. Kokeneet pitkän linjan kollegat ja työnjohtaja ovat apunasi arjen tekemisessä.

10.3.2020.

Teksti: Olli Malkavaara

Takaisin