Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Paskaduunia hymyssä suin? Kyllä onnistuu meillä Hurrikaaneilla

Olli Malkavaara
02.03.2021

Paskaduunia hymyssä suin? Kyllä onnistuu meillä Hurrikaaneilla

Paskaduunia hymyssä suin? Kyllä onnistuu meillä Hurrikaaneilla

Hurrikaanit on suomalainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1964 lähtien. Vastuullisella, positiivisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella varustettuja ympäristöhuollon ammattilaisia työskentelee yrityksessä yli viisikymmentä. Alun perin lietteenajosta alkanut liiketoiminta on kehittynyt monipuoliseksi ympäristöpalveluksi pääkaupunkiseudulle.

Tänä päivänä Hurrikaanit palvelevat kiinteistöjä, työmaa-alueita, tapahtumia ja ravintoloita. Festarikävijöille tuttuja Bajamajoja vuokrataan tapahtumiin ja niitä käydään huoltamassa ja tyhjentämässä. Viemäreitä kuvataan, puhdistetaan, sulatetaan ja avataan, tehdään maa-ainesten suurtehoimurointeja ja tyhjennetään kaivoja.

Aamu alkaa varikolta

Normaali työpäivä käynnistyy varikolta, jossa saadaan päivän keikkojen tarkemmat ohjeet, tehdään ajoneuvotarkistukset ja sitten vaan baanalle. Työkuvaukset kulkevat kännykässä olevassa apissa ja sinne myös tehdyt työt raportoidaan. Paperihommat meillä jää sinne wc:n puolelle.

Aamuvuorot aloitellaan 7.00 pintaan ja normipäivä kestää yleensä 7-10 tuntia, päivän keikkamääristä riippuen. Iltavuorossa on vähän vähemmän porukkaa ja ne alkavat siinä kahden aikaan. Lauantai on meille normaali päivä ja kyllähän me myös päivystämme 24/7 vahinkojen varalta. Kokeneimmat kaverit hoitavat sitten päivystyskeikat.

Pääsääntöisesti teemme siis päivävuoroa. Uudet kuljettajat haetaan kokoaikaisiin ja vakituisiin hommiin, alkuun työsuhde solmitaan ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n ja työntekijän välillä. Työaika on meillä 80 tuntia/2 viikkoa AKT:n tes:n mukaan. Ylityöt alkavat 80 tunnista sitten ylöspäin kahden viikon jaksolla.

Mites hommiin sitten pääsee?

Uudet kuljettajat aloittavat meillä huhtikuussa, ja alkuun annetaan parin päivän teoriaperehdytys. Teorian jälkeen päästään oikeisiin töihin, jossa haisee paitsi se itse niin myös tienestit. Työtä tehdään työparina kokeneemman kuljettajan kanssa, kunnes oma osaaminen on riittävällä tasolla.

Meillä on kolme ylivoimaisesti tärkeintä kriteeriä, jotka sinun tulee täyttää. Ne ovat 1. Asenne 2. Asenne 3. Asenne. Jos nämä sinulta löytyvät luonnostaan, niin voidaan jatkaa juttelua. Virallisesti tarvitaan sitten C-kortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys. Työturvakortti sinulta varmasti jo löytyykin, mutta tarvittaessa käyt sen ennen aloitusta hoitamassa kuntoon.

Hurrikaaneilla viihtyy hyvin

Meitä ylpeitä paskahomman tekijöitä on jo yli 50, suurin osa tekee samoja kuskin hommia kuin sinäkin. Maksamme asialliset palkat, jossa huomioidaan aina jokaisen henkilön osaaminen. Pohjana on AKT:t tes:n mukaiset tuntipalkat sekä erillinen työajan lyhennysraha.

Hyvässä kunnossa jaksaa parhaiten, joten pääset kuntosalille veloituksetta. Joitain erillisiä liikunnanohjauksen valmennusryhmiäkin meillä satunnaisesti kasataan. Työssä tarvitaan myös kännykkä, jonka luonnollisesti hoidamme sinulle. Kännykkään tulevat kaikki keikat ja edellisenä päivänä näet jo osan huomisen päivän ohjelmasta.

Pidämme yllä työkuntoasi myös työterveyshuollolla, johon pääsee yleislääkärille mutkattomasti heti työsuhteen voimassa olon alusta alkaen. Tässä ei ole eroa siinä, oletko alkuun vuokrahenkilönä vaan kaikilla on sama kattaus käytössä.

Varikon toimistolla on aina avoimet ovet, olipa sinulla asiaa palkkahallintoon tai toimitusjohtajalle. Kaikki olemme samaa jengiä samassa duunissa, eikä turhia hierarkioita rakennella.

Lisätietoa ja täsmennyksiä saat minulta:

Harri Apell
harri.apell@ammattitaitoa.fi
044 2750 700
ATA-Henkilöstöpalvelut Oy
www.ammattitaitoa.fi

Takaisin