Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöstöpalveluyritys kasvun mahdollistajana koronan keskellä

Olli Malkavaara
19.03.2021

Koronarokote luo optimismia talouteen ja takkuilevasta rokotustahdista huolimatta talouden uskovan kääntyvän kasvu-uralle tänä vuonna. Useat seuratut indikaattorit näyttävät myös optimismin leviävän talouteen.

Pian ollaan taas tilanteessa, jossa osaava väki on vähissä ja lisää pitää löytää. Tässä tilanteessa alueen työmarkkinan hyvin tunteva henkilöstöalan partneri on tärkeä yhteistyökumppani.

Osaavan kumppanin tukemana hallittuun kasvuun

Kasvun hallinta ja sen imun maksimaalinen hyödyntäminen edellyttää resurssoinnin suunnittelua valitun partnerin kanssa. Suunnittelulla voidaan määrittää tarvittavat rekrytointia tukevat toimenpiteet, valita oikeat haku- ja näkyvyyskanavat työilmoituksille, sopia työpaikkamarkkinoinnin keinoista ja toimenpiteistä sekä hyödyntää mahdolliset yhteiskunnan tarjoamat tukitoimet, kuten työllistämis- tai palkkatuet, henkilöstön palkkaamiseen täysimääräisesti. Osaavan henkilöstöalan partnerin kanssa toteutettu rekrytointiprojekti säästää aikaa ja kustannuksia sekä varmistaa rekrytoinnin toimenpiteiden oikea-aikaisuuden. Tiivis ja hyvin suunniteltu yhteistyö tuo tässäkin asiassa parhaan lopputuloksen.

Onko sinun yrityksesi osannut varautua tulevaan kasvuimuun? Ota yhteyttä niin voidaan rakentaa teille sopiva yhteistyömalli resurssoinnin turvaamiseksi.

Harri Apell

harri.apell@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 275 0700

 

Takaisin