Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

ATA:n hallitus esittäytyy, Harri Apell

Henna Rönkä
29.09.2023
Harri Apell katsoo ikkunasta ulos

Harri Apell toimii ATA:n toimitusjohtajana, mutta työarki sisältää hallinnon lisäksi myös paljon operatiivistä työtä, jossa pääsee olemaan asiakkaille avuksi.

Aloitetaan perinteisellä: kerro alkuun itsestäsi, kuka olet?

Olen Harri Apell, alkuperäiseltä koulutukseltani hallintotieteen maisteri Vaasan Yliopistosta. Olin jo 90-luvulla kiinnostunut ympäristöasioista ja kirjoitin Pro gradu -tutkielman ympäristöpolitiikan toimeenpanosta Suomessa. No, uraa en ympäristöasioista silloin saanut ja tein erilaisia btob-myyntitöitä yli 10 vuotta. Ensipuraisu henkilöstöpalveluihin 2004 oli niin innostava, että olen tehnyt töitä alalla päätoimisesti yli 15 vuotta.

Miten päädyit ATA:n hallitukseen?

Suurimpana omistajana olen ollut hallituksessa alusta asti.

Millaisia odotuksia sinulla on tulevasta hallitustyöstä, Harri Apell?

Hallitustyötä päätettiin kehittää strategiatyön myötä ja haimme hallitukseen uutta osaamista yhtiön ulkopuolelta. Odotan kovasti uusia oivalluksia, sparrausta ja erilaista osaamista yhtiöön.

Minkälaisena henkilöstöpalvelutoimiala sinulle näyttäytyy?

Kotitoimiala, jossa viihdyn.😊

 

ATA:n hallitus esittäytyy, Harri Apell.

ATA:n toimitusjohtaja Harri Apell odottaa innolla, mitä hallitustyöskentely tuo tullessaan ATA:n toimintaan.

Miltä ATA:n toiminta näyttää hallitusjäsenen silmiin? Onko ATA:n toiminnassa jotain, mitä haluaisit erityisesti nostaa esille tai mikä on yllättänyt sinut?

Tähän olen jäävi vastaamaan, joten annan uusien hallitusjäsenien kommentoida tätä.

Lopuksi vapaa sana: onko jotain, mitä haluat vielä kertoa itsestäsi tai hallitustoiminnasta?

Hallitus hakee vielä uomiaan, mutta jo tähänastinen työ on tuonut selkeästi uuden näkökulman ATA:n tekemiseen. Olemme aiempaa tarkempia monissa asioissa ja osaamme myös vaatia enemmän kumppaneilta. Itse odotan vielä enemmän arjessa mukana oloa ja epävirallisempaa roolia hallituksen tekemiselle.

Takaisin