Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Vastuullinen työnantaja ja työntekijöiden kehittäminen



seoai
02.10.2024

Vastuullisen työnantajan merkitys

Vastuullinen työnantaja on keskeinen tekijä työntekijöiden hyvinvoinnin ja kehityksen kannalta. Vastuullisuus ei tarkoita pelkästään lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä, vaan myös oikeudenmukaisten työolosuhteiden ja työntekijöiden hyvinvoinnin edistämistä. Tämä sisältää esimerkiksi työterveyshuollon järjestämisen, asianmukaisten työvälineiden ja -vaatteiden tarjoamisen sekä reilun palkan maksamisen.

Vastuullisuusohjelma on tärkeä osa yrityksen toimintaa, ja se voi vaikuttaa merkittävästi yrityksen maineeseen ja työntekijöiden tyytyväisyyteen. ESG-vaatimukset (Environmental, Social, and Governance) kasvavat jatkuvasti, ja on tärkeää, että myös henkilöstöalan kumppaneilla ja alihankkijoilla on nämä asiat ajan tasalla. Vastuullinen työnantaja varmistaa, että työntekijöillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö heti työsuhteen alusta alkaen.

Työntekijöiden kehittäminen ja urapolut

Työntekijöiden kehittäminen on olennainen osa vastuullista työnantajuutta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi mahdollisuuksia osallistua erilaisiin koulutuksiin ja kehitysohjelmiin, jotka auttavat työntekijöitä kasvamaan ja kehittymään omassa työssään. Kehittymismahdollisuudet lisäävät työntekijöiden sitoutumista ja tyytyväisyyttä, mikä puolestaan parantaa yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Urapolkujen tarjoaminen on myös tärkeä osa työntekijöiden kehittämistä. Vastuullinen työnantaja tunnistaa työntekijöiden potentiaalin ja tarjoaa heille mahdollisuuksia edetä urallaan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sisäisiä siirtoja, ylennyksiä tai uusia vastuualueita. Työntekijöiden kehittäminen ja urapolut ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat työntekijöiden motivaatioon ja sitoutumiseen.

Henkilöstövuokraus ja pitkät työsuhteet

Henkilöstövuokraus ei ole vain tuurausta tai sairausloman paikkausta, vaan sen kautta voi työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen. Me ATA:lla keskitymme erityisesti tarjoamaan pitkiä määräaikaisuuksia ja toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita. Henkilöstövuokraus voi olla myös psykologisesti turvallinen työsuhde, jossa täyttyvät kaikki hyvän ja pitkän työsuhteen edellytykset.

Henkilöstövuokrauksen kautta työllistyminen tarjoaa monia etuja, kuten joustavuutta ja mahdollisuuden kokeilla erilaisia työtehtäviä ja -ympäristöjä. Tämä voi auttaa työntekijöitä löytämään itselleen parhaiten sopivan työpaikan ja urapolun. Lisäksi henkilöstövuokrausyritykset, kuten ATA, huolehtivat työnantajavelvoitteista, mikä tekee työsuhteesta turvallisen ja luotettavan.

Vastuullisuusohjelman merkitys

Kun valitset henkilöstöalan kumppania, on tärkeää ottaa huomioon, että yrityksellä on vastuullisuusohjelma. Vastuullisuusohjelma varmistaa, että yritys toimii eettisesti ja kestävällä tavalla, mikä on tärkeää sekä työntekijöiden että asiakkaiden kannalta. Vertaillessa eri yrityksiä kannattaa kiinnittää huomiota myös yrityksen maineeseen, referensseihin ja työntekijätyytyväisyyskyselyiden tuloksiin.

Vastuullisuusohjelma voi sisältää esimerkiksi ympäristöystävällisiä käytäntöjä, sosiaalisen vastuun kantamista ja hyvää hallintotapaa. Nämä tekijät ovat tärkeitä, kun halutaan varmistaa, että yritys toimii kestävällä ja eettisellä tavalla. Vastuullinen toiminta parantaa yrityksen mainetta ja houkuttelee parhaita osaajia.

ATA:n palvelut työnhakijoille

Me ATA:lla tarjoamme monipuolisia henkilöstöpalveluita, jotka auttavat työnhakijoita löytämään itselleen sopivan työpaikan. Palveluihimme kuuluu muun muassa rekrytointitoimeksiannot, joissa hoidamme koko prosessin alusta loppuun. Tämä sisältää työpaikkailmoituksen laatimisen, hakemusten käsittelyn, haastattelut ja kandien yhteenvedot ja esittelyt, joiden pohjalta asiakas tekee lopullisen valinnan.

Tarjoamme myös pitkäaikaisia työsuhteita, jotka voivat olla määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia. Henkilöstövuokrauksen kautta työllistyminen on turvallinen ja luotettava tapa löytää itselleen sopiva työpaikka. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista ja varmistamme, että työntekijöillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö heti työsuhteen alusta alkaen.

Jos etsit uutta työpaikkaa tai haluat kehittää uraasi, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua löytämään itsellesi sopivan työpaikan ja tarjoamme tukea koko työllistymisprosessin ajan. Vastuullinen työnantaja ja työntekijöiden kehittäminen ovat meille tärkeitä arvoja, ja haluamme auttaa sinua menestymään urallasi.

Takaisin