Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Reilua henkilöstöpalvelua ATA:lta



seoai
15.10.2024

ATA Henkilöstöpalvelut: Vastuullisuus ja läpinäkyvyys

Me ATA:lla uskomme, että vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat avainasemassa henkilöstöpalveluissa. Vastuullisuusohjelmamme varmistaa, että kaikki työntekijämme saavat oikeudenmukaiset työolosuhteet, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja laadukkaan työterveyshuollon. Tämä ei ole meille vain lakisääteinen velvoite, vaan osa arvojamme ja toimintamme ydintä.

Kun valitset henkilöstöpalvelukumppania, on tärkeää ottaa huomioon yrityksen maine ja vastuullisuus. Me ATA:lla olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua sekä työnantajille että työntekijöille. Tämä näkyy myös asiakaspalautteissamme ja korkeissa työntekijätyytyväisyyskyselyiden tuloksissa.

Pitkät työsuhteet ja ammattitaito

ATA Henkilöstöpalvelut keskittyy erityisesti pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Emme tarjoa lyhyitä keikkatöitä, vaan etsimme työntekijöillemme pysyvämpiä paikkoja, joissa he voivat kehittää ammattitaitoaan ja edetä urallaan. Tämä lähestymistapa hyödyttää sekä työntekijöitä että työnantajia, sillä pitkäaikaiset työsuhteet luovat vakautta ja sitoutumista.

Meillä on laaja verkosto ja vankka kokemus eri toimialoilta, kuten rakentaminen, teollisuus, asiakaspalvelu, logistiikka ja kiinteistöhuolto. Tämä mahdollistaa sen, että voimme löytää juuri oikeanlaisen ammattilaisen oikeaan tehtävään. Ammattitaito ansaitsee pätkätöitä parempaa, ja me olemme sitoutuneet löytämään työntekijöillemme pitkäkestoisia ja turvallisia työsuhteita.

Rekrytointiprosessi alusta loppuun

Rekrytointitoimeksiannossa me hoidamme koko prosessin alusta loppuun. Tämä sisältää työpaikkailmoituksen laatimisen, hakemusten käsittelyn, haastattelut, kandien yhteenvedot ja esittelyt. Asiakas tekee lopullisen valinnan, mutta me varmistamme, että prosessi on sujuva ja tehokas.

Rekrytointiprosessimme on suunniteltu siten, että se palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukas rekrytointiprosessi on tärkeä osa yrityksen mainetta ja työnantajakuvaa. Me pidämme huolta siitä, että jokainen työnhakija saa henkilökohtaista palautetta ja että prosessi etenee viipymättä.

Henkilöstövuokraus: Turvallinen ja pitkäaikainen työsuhde

Henkilöstövuokraus ei ole vain tuurausta tai sairausloman paikkausta. Me tarjoamme henkilöstövuokrauksen kautta myös vakituisia työsuhteita. Tämä tarkoittaa, että työntekijä voi olla vuokratyösuhteessa, mutta silti nauttia kaikista vakituisen työsuhteen eduista ja turvallisuudesta.

Henkilöstövuokraus voi olla psykologisesti turvallinen työsuhde, jossa täyttyvät kaikki hyvän ja pitkän työsuhteen edellytykset. Tämä on tärkeää sekä työntekijöille että työnantajille, sillä se luo vakautta ja sitoutumista. Me ATA:lla olemme sitoutuneet tarjoamaan tällaisia työsuhteita ja varmistamaan, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Hinnoittelu ja palvelun laatu

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja reilua. Työpaikkailmoituksista lähtien kaikki työsuhdetiedot, palkkaa myöden, ovat näkyvissä. Tämä varmistaa, että sekä työnantajat että työntekijät tietävät tarkalleen, mitä odottaa. Läpinäkyvyys on meille tärkeää, sillä se luo luottamusta ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Palvelumme laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani, joka tarjoaa niin hyvää palvelua, ettei heidän tarvitse edes miettiä muuta. Avoimuus, auttaminen ja yhdessä tekeminen tarjoavat aina kestävämmän lopputuloksen. Me olemme sitoutuneet tähän ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme.