Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Ammattitaito ja työpaikat: ATA henkilöstöpalvelut yhdistää osaajat



seoai
09.07.2024

ATA Henkilöstöpalvelut: Ammattitaito ja pitkät työsuhteet

Me ATA:lla uskomme, että ammattitaito ja pitkäaikaiset työsuhteet kulkevat käsi kädessä. Me keskitymme löytämään työntekijöille pysyviä ja turvallisia työpaikkoja. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan paranna työntekijöiden hyvinvointia, vaan myös lisää työnantajien tyytyväisyyttä ja tuottavuutta.

Kun työntekijä löytää paikan, jossa hän voi kehittää ammattitaitoaan ja tuntea olonsa turvalliseksi, syntyy pitkäkestoinen ja molempia osapuolia hyödyttävä työsuhde. Me ATA:lla olemme sitoutuneet löytämään juuri tällaisia mahdollisuuksia sekä työntekijöille että työnantajille.

Rekrytointiprosessi alusta loppuun

Rekrytointitoimeksiannossa me ATA:lla hoidamme koko prosessin alusta loppuun. Tämä sisältää työpaikkailmoituksen laatimisen, hakemusten käsittelyn, haastattelut sekä kandidaattien yhteenvedot ja esittelyt. Asiakas tekee lopullisen valinnan, mutta me varmistamme, että prosessi on sujuva ja tehokas.

Rekrytointiprosessimme on suunniteltu niin, että se säästää asiakkaan aikaa ja resursseja. Ammattitaitoiset rekrytointikonsulttimme huolehtivat siitä, että jokainen vaihe suoritetaan huolellisesti ja ammattimaisesti. Näin varmistamme, että sekä työnantaja että työntekijä ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys

Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme. Me ATA:lla uskomme, että henkilöstöpalvelualan kumppanin tulee täyttää kaikki ESG-vaatimukset ja toimia läpinäkyvästi. Tämä tarkoittaa, että hinnoittelumme on selkeää ja työpaikkailmoituksista lähtien kaikki työsuhdetiedot ovat näkyvissä.

Vastuullisuusohjelmamme kattaa monia eri osa-alueita, kuten laadukkaan työterveyshuollon ja luotettavan työsuhteen tarjoamisen työntekijöille. Haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani, joka tarjoaa niin hyvää palvelua, ettei heidän tarvitse edes miettiä muita vaihtoehtoja.

Työnhakijan hyvinvointi

Me ATA:lla pidämme työnhakijaa asiakkaanamme. Jokainen työnhakija on meille tärkeä, ja pyrimme löytämään heille parhaan mahdollisen työpaikan. Vaikka kaikkia ei voida aina valita, jokainen hakija huomioidaan ja heille annetaan reilu mahdollisuus näyttää kykynsä.

Työnhakijan hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme vakituisia töitä ja laadukasta työterveyshuoltoa, jotta työntekijät voivat keskittyä ammattitaitonsa kehittämiseen ja työnsä tekemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä luo pohjan pitkäkestoisille ja tuottaville työsuhteille. Viimeisimmässä työntekijätyytyväisyyskyselyssä saimme kokonaisarvosanan 4.36 / 5.

ATA:n kokemus ja verkostot

Toimihenkilöillämme on vankka ammattitaito henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin parista. He ovat myös laajalti verkostoituneita, mikä mahdollistaa sen, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme moitteettomasti. Tämä kokemus ja verkostot ovat avainasemassa, kun etsimme sopivia työntekijöitä vaativiin työtehtäviin.

Oikean ammattilaisen löytäminen ei ole aina helppoa, mutta me ATA:lla keskitymme juuri näiden ammattilaisten löytämiseen. Työllistämme pitkiin määräaikaisuuksiin sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, mikä takaa, että sekä työnantaja että työntekijä voivat luoda turvallisen ja tuottavan työsuhteen.

Takaisin