Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Ammattitaitoista henkilöstöpalvelua ATA:lta

seoai
16.07.2024


ATA Henkilöstöpalvelut: Luotettava kumppani pitkiin työsuhteisiin

Me ATA:lla uskomme, että pitkäaikaiset työsuhteet ovat avain menestykseen sekä työntekijöille että työnantajille. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöpalveluita, jotka keskittyvät erityisesti pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Tämä lähestymistapa varmistaa, että työntekijät voivat kehittää ammattitaitoaan ja edetä urallaan vakaassa ympäristössä.

Työnantajille pitkäaikaiset työsuhteet tuovat mukanaan sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat valmiita panostamaan yrityksen menestykseen. Me keskitymme löytämään juuri oikeat henkilöt, jotka sopivat yrityksen tarpeisiin ja kulttuuriin, mikä luo pohjan kestävälle ja tuottavalle yhteistyölle.

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys

Vastuullisuus on yksi ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n kulmakivistä. Toimintamme on läpinäkyvää ja reilua, ja pidämme huolta siitä, että kaikki osapuolet ovat tietoisia työsuhteen ehdoista ja velvoitteista. Tämä koskee niin työntekijöitä kuin asiakasyrityksiäkin.

Meillä on käytössä vastuullisuusohjelma, joka varmistaa, että toimintamme täyttää kaikki ESG-vaatimukset. Tämä on tärkeää erityisesti nykypäivän liiketoimintaympäristössä, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat yhä tärkeämpiä arvoja. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että me toimimme aina eettisesti ja vastuullisesti.

Rekrytointiprosessi alusta loppuun

ATA Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Tämä tarkoittaa, että me laadimme työpaikkailmoitukset, käsittelemme hakemukset, haastattelemme kandidaatit ja esittelemme heidät asiakasyritykselle. Asiakas tekee lopullisen valinnan, mutta me huolehdimme kaikista muista vaiheista.

Tämä kokonaisvaltainen palvelu vapauttaa asiakasyrityksen resursseja ja mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan. Me varmistamme, että rekrytointiprosessi on sujuva ja tehokas, ja että asiakas saa juuri oikean henkilön oikeaan tehtävään.

Työntekijöiden hyvinvointi ja työtyytyväisyys

Me ATA:lla uskomme, että työntekijöiden hyvinvointi on avain menestykseen. Tarjoamme työntekijöillemme vakituisia työsuhteita, työterveyshuollon ja luotettavan työsuhteen. Tämä luo pohjan pitkäaikaiselle ja tuottavalle yhteistyölle, jossa molemmat osapuolet voivat kehittyä ja kasvaa.

Työtyytyväisyys on meille tärkeää, ja pyrimme aina löytämään työntekijöillemme paikan, jossa he voivat kokea olevansa arvostettuja ja motivoituneita. Tämä näkyy myös asiakasyrityksillemme, jotka saavat sitoutuneita ja ammattitaitoisia työntekijöitä.

ATA:n kokemus ja verkostot

ATA Henkilöstöpalvelut Oy:llä on vankka kokemus henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin parista. Toimihenkilöillämme on laajat verkostot, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme moitteettomasti. Tämä kokemus ja verkostot ovat avainasemassa, kun etsimme oikeita henkilöitä vaativiin työtehtäviin.

Me ATA:lla tiedämme, että oikean ammattilaisen löytäminen ei ole aina helppoa. Palvelumme on myös heille, jotka ovat jo työelämässä ja valmiita siirtymään uusiin haasteisiin. Tämä varmistaa, että asiakasyrityksemme saavat juuri oikeat henkilöt, jotka voivat tuoda lisäarvoa heidän liiketoimintaansa.

Takaisin