Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Ammattitaito ja työsuhteet yhdistyvät ATA:llta



seoai
01.10.2024

ATA Henkilöstöpalvelut: Ammattitaito ja pitkät työsuhteet

Me ATA:lla uskomme, että ammattitaito ja pitkät työsuhteet kulkevat käsi kädessä. Henkilöstöpalvelumme keskittyvät löytämään työntekijöille ja työnantajille juuri ne oikeat kumppanit, joiden kanssa voi rakentaa pitkäaikaisia ja tuottavia työsuhteita. Tämä ei ole vain meidän mielipiteemme, vaan kokemus on osoittanut, että tyytyväisimmät työnantajat ovat niitä, joilla on ammattitaitoisia ja sitoutuneita työntekijöitä.

Kun työntekijä löytää paikan, jossa hän voi kehittää ja jalostaa ammattitaitoaan, syntyy molemminpuolinen hyöty. Työnantaja saa motivoituneen ja osaavan työntekijän, ja työntekijä saa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallaan. Tämä on meidän toimintamme ydin ja tavoite.

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat meille ATA:lla tärkeitä arvoja. Emme tyydy pelkästään minimivaatimusten täyttämiseen, vaan pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua sekä työntekijöille että työnantajille. Meillä on käytössä vastuullisuusohjelma, joka varmistaa, että toimintamme on eettistä ja kestävää.

Työntekijöille tarjoamme vakituisia työsuhteita, laadukkaan työterveyshuollon ja luotettavan työsuhteen. Hinnoittelumme on läpinäkyvää, ja työpaikkailmoituksista lähtien kaikki työsuhdetiedot, palkkaa myöden, ovat näkyvissä. Tämä luo luottamusta ja varmuutta sekä työntekijöille että työnantajille.

Rekrytointiprosessi alusta loppuun

Rekrytointitoimeksiannossa me ATA:lla hoidamme koko prosessin alusta loppuun. Tämä sisältää työpaikkailmoituksen laatimisen, hakemusten käsittelyn, haastattelut, kandien yhteenvedot ja esittelyt, joiden pohjalta asiakas tekee lopullisen valinnan. Tämä kokonaisvaltainen palvelu varmistaa, että sekä työnantaja että työntekijä löytävät toisensa mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti.

Meidän asiantuntijamme ovat kokeneita ja pitkään alalla olleita, mikä takaa, että rekrytointiprosessi on ammattimainen ja laadukas. Tämä on erityisen tärkeää, kun etsitään vaativiin työtehtäviin oikeita ammattilaisia.

Henkilöstövuokraus: Pitkäaikainen ja turvallinen työsuhde

Henkilöstövuokraus ei ole vain tuurausta tai sairausloman paikkausta. Me ATA:lla tarjoamme henkilöstövuokrauksen kautta myös vakituisia työsuhteita, joissa täyttyvät kaikki hyvän ja pitkän työsuhteen edellytykset. Tämä luo psykologisesti turvallisen työsuhteen, jossa työntekijä voi keskittyä ammattitaitonsa kehittämiseen ja työnantaja saa sitoutuneen ja motivoituneen työntekijän.

Henkilöstövuokrauksen kautta työllistytään pitkiin määräaikaisuuksiin sekä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tämä mahdollistaa työntekijöille vakaan ja turvallisen työympäristön, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

Vertaile ja valitse oikea kumppani

Kun mietitään henkilöstöasioissa kumppania, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Vastuullisuusohjelma, yrityksen maine, referenssit ja työntekijätyytyväisyyskyselyiden tulokset ovat kaikki tärkeitä seikkoja. Me ATA:lla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme läpinäkyvää ja vastuullista palvelua.

Vertaillessa kannattaa myös huomioida, että henkilöstöpalvelualan toimihenkilömme ovat kokeneita ja pitkään alalla olleita. Tämä takaa, että palvelumme on aina ammattimaista ja laadukasta. Hinta on myös tärkeä tekijä, mutta se ei saisi olla ainoa kriteeri. Laadukas ja vastuullinen palvelu tuo pitkällä aikavälillä enemmän hyötyä sekä työnantajalle että työntekijälle.

Me ATA:lla haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani, joka tarjoaa niin hyvää palvelua, ettei yhdenkään asiakkaamme tarvitsisi edes miettiä muuta. Avoimuus, auttaminen ja yhdessä tekeminen tarjoavat aina kestävämmän lopputuloksen. Siitä me lähdemme.