Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Miksi käyttää rekrytointitoimeksiantoa?



seoai
26.06.2024

Rekrytointitoimeksianto on palvelu me hoidamme yrityksen puolesta työntekijöiden etsimisen. Etsimme sopivat ehdokkaat ja esittelemme vaihtoehdot, joiden pohjalta asiakas pääsee valitsemaan. Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat varmistaa, että he löytävät parhaat mahdolliset työntekijät ilman, että heidän tarvitsee käyttää omaa aikaansa ja resurssejaan rekrytointiprosessiin. Mutta miksi yritysten tulisi harkita rekrytointitoimeksiantoa? Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät syyt.

Ammattitaito ja kokemus

Rekrytointiyritykset, kuten me ATA:lla, omaavat laajan kokemuksen ja ammattitaidon rekrytointiprosessista. Meillä on käytössämme monipuoliset työkalut ja menetelmät, joiden avulla voimme löytää juuri oikeat henkilöt avoimiin tehtäviin. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat luottaa siihen, että rekrytointiprosessi on tehokas ja tuloksellinen.

Lisäksi rekrytointiyritykset tuntevat työmarkkinat ja alan trendit. Tämä tieto auttaa meitä tunnistamaan potentiaaliset työnhakijat ja arvioimaan heidän soveltuvuuttaan tehtävään. Yritykset voivat hyötyä tästä asiantuntemuksesta, sillä se vähentää riskiä palkata väärä henkilö ja parantaa mahdollisuuksia löytää pitkäaikaisia työntekijöitä.

Ajan ja resurssien säästö

Rekrytointiprosessi voi olla aikaa vievä ja monimutkainen. Yritykset, jotka käyttävät rekrytointitoimeksiantoa, voivat säästää merkittävästi aikaa ja resursseja. Me ATA:lla hoidamme kaikki rekrytointiprosessin vaiheet, kuten työpaikkailmoitusten laatimisen, hakemusten käsittelyn, haastattelut ja taustatarkistukset.

Tämä vapauttaa yrityksen henkilöstön keskittymään omiin ydintehtäviinsä ja liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi rekrytointiyrityksen käyttö voi vähentää rekrytointikustannuksia pitkällä aikavälillä, sillä se vähentää virherekrytointien riskiä ja nopeuttaa oikean henkilön löytämistä.

Katso myös:  Mitkä yritykset suosittelevat ATA Henkilöstöpalveluita

Laajempi hakijapooli

Rekrytointiyrityksillä on laajat verkostot ja pääsy erilaisiin hakijapooliin. Tämä tarkoittaa, että me ATA:lla voimme tavoittaa suuremman määrän potentiaalisia työnhakijoita kuin mitä yritys itse voisi tavoittaa. Tämä on erityisen tärkeää, kun etsitään erikoisosaajia tai kun työpaikka sijaitsee alueella, jossa työvoimapula on yleinen ongelma.

Laajempi hakijapooli lisää mahdollisuuksia löytää juuri oikea henkilö tehtävään. Se myös mahdollistaa monipuolisemman hakijajoukon tarkastelun, mikä voi johtaa parempiin rekrytointipäätöksiin ja monimuotoisempaan työyhteisöön.

Rekrytointitoimeksiannossa ammattirekrytoija haastattelee kandidaatit.

Riskienhallinta

Rekrytointiprosessiin liittyy aina riskejä, kuten virherekrytoinnit ja työntekijöiden nopea vaihtuvuus. Käyttämällä rekrytointitoimeksiantoa yritykset voivat vähentää näitä riskejä. Me ATA:lla käytämme perusteellisia arviointimenetelmiä ja taustatarkistuksia varmistaaksemme, että valitut henkilöt ovat sopivia tehtävään ja yrityksen kulttuuriin.

Lisäksi rekrytointiyritykset tarjoavat usein takuita rekrytoinneilleen. Tämä tarkoittaa, että jos valittu henkilö ei täytäkään odotuksia, rekrytointiyritys voi tarjota korvaavan henkilön ilman lisäkustannuksia. Tämä lisää yrityksen turvallisuutta ja luottamusta rekrytointiprosessiin.

Palvelumme ATA:lla

Me ATA:lla tarjoamme kattavia rekrytointipalveluja, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten erilaisiin tarpeisiin. Palveluihimme kuuluu muun muassa:

Olemme sitoutuneet löytämään asiakkaillemme parhaat mahdolliset työntekijät ja varmistamaan, että rekrytointiprosessi on sujuva ja tehokas. Jos haluat tietää lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa yritystäsi menestymään.

Takaisin