Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöstövuokraus ja työsuhteen ehdot

seoai
18.07.2024

ATA:n Henna Rönkä haastattelee työnhakijaa.

Mitä on henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokraus on palvelu, jossa työntekijä palkataan henkilöstöpalveluyrityksen kautta ja työskentelee asiakasyrityksessä. Tämä malli tarjoaa joustavuutta sekä työnantajalle että työntekijälle. Työnantaja voi nopeasti reagoida työvoimatarpeisiin, kun taas työntekijä saa mahdollisuuden työllistyä eri yrityksiin ja tehtäviin.

Henkilöstövuokraus ei ole vain lyhytaikaista tai väliaikaista työtä. Me ATA:lla keskitymme erityisesti tarjoamaan pitkiä työsuhteita, joissa täyttyvät kaikki hyvän ja pitkän työsuhteen edellytykset. Tämä tarkoittaa, että vuokratyöntekijä voi olla vakituisessa työsuhteessa ja nauttia samoista eduista kuin suoraan palkattu työntekijä.

Työsuhteen ehdot henkilöstövuokrauksessa

Vuokratyöntekijän työsuhteen ehdot määräytyvät samalla tavalla kuin suoraan palkatun työntekijän. Tämä tarkoittaa, että vuokratyöntekijän palkkaus ja muut työsuhteen ehdot eivät voi olla heikompia kuin asiakasyrityksen omilla työntekijöillä. Palkka määräytyy käytössä olevan työehtosopimuksen mukaan, ja siihen voidaan lisätä henkilökohtaisia lisiä työn vaativuuden perusteella.

Vuokratyöntekijän työsuhteen ehdot kattavat myös sairausajan palkanmaksun, lomat ja muut lakisääteiset edut. Työnantajana henkilöstöpalveluyritys, kuten  ATA, vastaa näiden ehtojen noudattamisesta ja huolehtii kaikista juridisista velvoitteista.

Harri tuulettaa ja JP vieressä iloitsee.

Vastuullisuus ja henkilöstövuokraus

Kun valitset henkilöstöpalvelualan kumppania, on tärkeää ottaa huomioon yrityksen vastuullisuusohjelma. ESG-vaatimukset (Environmental, Social, and Governance) kasvavat jatkuvasti, ja on tärkeää, että myös kumppaneilla ja alihankkijoilla on nämä asiat ajan tasalla. Me ATA:lla olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja noudatamme tiukkoja eettisiä periaatteita kaikessa toiminnassamme.

Vertaillessa henkilöstöpalveluyrityksiä kannattaa kiinnittää huomiota myös yrityksen maineeseen, referensseihin ja työntekijätyytyväisyyskyselyiden tuloksiin. Näiden tekijöiden avulla voit varmistaa, että valitset luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka pystyy tarjoamaan laadukkaita palveluita.

Rekrytointiprosessi henkilöstövuokrauksessa

Rekrytointitoimeksiannossa rekrytointikumppani hoitaa koko prosessin alusta loppuun. Tämä sisältää työpaikkailmoituksen laatimisen, hakemusten käsittelyn, haastattelut, kandien yhteenvedot ja esittelyt, joiden pohjalta asiakas tekee lopullisen valinnan. Tämä vapauttaa asiakasyrityksen resursseja ja mahdollistaa keskittymisen ydintoimintoihin.

Rekrytointiprosessi on suunniteltu siten, että se on mahdollisimman tehokas ja läpinäkyvä. Asiakasyritys on jatkuvasti ajan tasalla prosessin kulusta ja voi halutessaan itse haastatella hakijat ja tehdä lopulliset valinnat. Tämä takaa, että löydetään juuri oikeat osaajat oikeisiin tehtäviin.

ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n palvelut

Me ATA:lla tarjoamme kattavia henkilöstöpalveluita, jotka auttavat yrityksiä löytämään oikeat osaajat ja työnhakijoita löytämään sopivat työpaikat. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut ja muut henkilöstöhallinnon ratkaisut. Olemme sitoutuneet tarjoamaan pitkäaikaisia työsuhteita ja varmistamaan, että kaikki työsuhteen ehdot täyttyvät.

Jos etsit luotettavaa ja vastuullista kumppania henkilöstöasioissa, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut työvoimatarpeisiisi ja varmistamme, että rekrytointiprosessi sujuu mutkattomasti ja tehokkaasti.

Takaisin