Avoimet työpaikat Kirjaudu

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

Henna Rönkä on tiimimme uusin jäsen Kuopiossa

Kerro alkuun lukijoille kuka olet?

Olen Henna,  24-vuotias HR-alan tuleva ammattilainen ja tradenomi. Kotoisin valloittavasta pienestä kylästä Pielavedeltä, välissä kävin haistelemassa opiskelijana Jyväskylän ilmaa parin vuoden ajan, mutta palasin kotiseudulle Kuopioon.

Mikä henkilöstöalassa viehättää?

Löysin henkilöstöalan jo ammattikorkeakouluaikoina, kun alan yritykset kävivät JAMK:lla esittäytymässä. Kiinnostus alaan syttyi toisena opiskeluvuotena, ja sillä tiellä ollaan.

Henkilöstöalassa viehättää sen monipuolisuus ja hektisyys. Viihdyn pienen paineen alla, ja nautin siitä ettei yksikään päivä ole samanlainen. Sydän sykkii onnistuneille rekrytoinneille, ja jaksan aina innostua uudelleen siitä, kun työ löytää tekijän tai tekijä työn!

Minkälaisissa asioissa voit erityisesti auttaa työnhakijoitamme?

Työnhakijaa autan mielelläni vahvuuksien ja osaamisten tunnistamisessa sekä sitä kautta parhaan mahdollisen työpaikan löytymisessä.

Mistä haaveilet?

Monestakin hyvin tavallisesta asiasta: että läheiset pysyvät terveenä ja ystävät rinnalla. Haaveilen myös, että maailma pysyisi turvallisena, jotta tulevien vuosien aikana pääsisin näkemään maailmaa, erityisesti kaupunkilomien kautta.

Ulkoilu ja rikossarjat ovat lähellä Hennan sydäntä.

Lopuksi vielä, miten tykkään Henna viettää vapaa-aikaa?

Vapaa-ajalla en harrasta mitään tiettyä, vaan teen sitä mikä milloinkin innostaa. Suurin osa ajasta työviikkojen ulkopuolella kuluu kotikonnuillani Pielavedellä, viime aikoina olen viihtynyt läheisteni yrityksessä kalastus- ja metsästystarvikekaupan tuotevalikoimaa opettelemassa sekä siivousfriikkinä puunaamassa milloin kenenkin lähipiiriläisen koteja. Arki-iltojen vapaa-aika kuluu realityjen ja rikossarjojen tarjontaa kuluttamalla, lisäksi harrastan liiankin usein kahviloiden herkkuvalikoiman testausta!

Henna Rönkä

Asiakkuuspäällikkö (Kuopio)

henna.ronka@ammattitaitoa.fi
Puhelin 044 343 1201